Submenu

communicatiekring Utrecht

31-03-2023
145 keer bekeken 0 reacties

Vakkennis delen en netwerken. Bij de Utrechtse Communicatiekring (UCK) ontmoeten enthousiaste en bevlogen communicatieprofessionals elkaar, delen actuele kennis en ervaring, en doen inspiratie op. Veel leden hebben een sterke onderlinge band. Dat leidt in veel gevallen tot vruchtbare samenwerking.

Wie zijn we?
De Utrechtse Communicatiekring (UCK) is de grootste en meest actieve regionale communicatienetwerk van Nederland. In 2023 bestaan we 50 jaar.

De diversiteit onder de ruim 400 leden is groot. Je treft bij ons communicatiemanagers en –adviseurs, tekstschrijvers, ontwerpers, fotografen, persvoorlichters, webdesigners, marketing- en PR-specialisten. Ze werken zelfstandig of zijn in dienst van bedrijven en (overheid)organisaties in de regio.

Passie voor het vakgebied
De UCK verbindt betrokken communicatieprofessionals met passie voor hun vakgebied. Dat gebeurt door middel van regelmatige, interactieve bijeenkomsten. Daar ontmoeten leden elkaar, delen actuele kennis en ervaring, en doen inspiratie op. Deze bijeenkomsten zijn laagdrempelig, informeel en kwalitatief.

Het netwerk richt zich op communicatieprofessionals die zich verbonden voelen met hun vak, met hun vakgenoten en veelal wonen en/of werken in de provincie Utrecht. 

Met 15 tot 20 bijeenkomsten per jaar is de UCK een actieve club. We organiseren vakinhoudelijke bijeenkomsten, workshops, masterclasses en denktanks over actuele communicatiethema’s. Daarnaast zijn er enkele netwerkborrels en is er jaarlijks terugkerend Nazomeren in het najaar. 

Bijeenkomsten hebben plaats in Utrecht en weerspiegelen een actief, persoonlijk en plezierig netwerk waar leden nieuwe kennis en professionele inzichten kunnen brengen en halen. In 2018 vierde de UCK haar 45-jarig jubileum.

Alle informatie over bijeenkomsten
Online vormt deze website een digitaal kennis- en netwerkplatform voor leden. Met onder meer alle informatie over onze activiteiten en directe aanmeldmogelijkheden. Elk lid heeft een persoonlijke profielpagina. Als je ingelogd bent, kun je via Wie is wie informatie over de andere leden bekijken en contact leggen. Ook andere delen van de site zijn alleen toegankelijk voor leden.

UCK socials
Ons netwerk is actief op verschillende sociale media, zoals Linkedin, Twitter, Youtube en Instagram. Volg ons via #KringUCKOp Linkedin kun je ons volgen via onze eigen bedrijfspagina.

De Utrechtse Communicatiekring samengevat:

  • Vakkennis delen
  • Elkaar ontmoeten en vinden
  • Laagdrempelig en informeel
  • Professioneel

Afbeeldingen

Reageren

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen