Submenu

Mentortraject fotografie

24-03-2023
715 keer bekeken 0 reacties

Jezelf ontwikkelen, inspiratie opdoen en in beweging blijven. Dat valt niet altijd mee als zelfstandig fotograaf. Hoe fijn is het om een mentor te hebben die je scherp stelt en verder brengt als fotograaf en ondernemer. Vincent Boon en Lilian van Rooij kunnen je daarbij helpen.

Zij zijn ervaren ondernemers én beide professioneel fotograaf. Wat wel en niet werkt? Wij weten het en delen die kennis en ervaring ontzettend graag met je. Op dit traject is leerbudget van WerktuigPPO van toepassing. 

Met alleen goede foto’s red je het niet. Focus, acquisitie, social media, gebruik van net- werk, workflow, lichttechniek en eigen stijl zijn maar een greep van zaken die jouw succes bepalen. Het mentortraject stemmen we helemaal af op wat jij wil en nodig hebt. Voor de één is dat een boost voor je fotografie de ander wil zakelijk sneller groeien. Iedereen heeft eigen redenen. Je krijgt hier maatwerk met advies, hulp, workshops, opdrachten en oefeningen.

 meer weten 

Afbeeldingen

Reageren

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen