Kerstmarkt Nimeto

27-11-2023 316 keer bekeken 0 reacties

Begin

22-12-2023 om 10:00

Einde

22-12-2023 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Smijerslaan 2, Utrecht

Op vrijdag 22 december organiseert het Nimeto na heel lange tijd weer een kerstmarkt. Deze ochtend is er volop ruimte voor de creativiteit van onze studenten die met hun activiteiten een maatschappelijk doel ondersteunen.

Creatief, ondernemend, maatschappelijk én gezellig samen op een school in feestsfeer. En iedereen is welkom. Ouders, buurtbewoners, stagebedrijven.  

Ons thema en goede doel van 2023 

Nimeto staat voor het grenzeloos ontplooien van mensen. En hoe fijn is het als je je al van jongs af aan grenzeloos kunt ontplooien. Niet iedereen heeft daarvoor de gelegenheid of de kans. We zijn op zoek gegaan naar een doel dat daar iets aan verandert. Het liefst ook een doel dat bijdraagt aan de inwoners van de stad waar wij al 100 jaar staan. Wij hebben dat doel gevonden; Stichting Durf te Dromen. Dit is hoe zij hun werk beschrijven: 

Utrecht barst van het jong talent. Soms wordt dit talent echter niet gezien of kunnen jonge inwoners een steuntje in de rug gebruiken. Denk daarbij aan het ontwikkelen van hun sociale vaardigheden, het zorgen voor een goede (mentale) gezondheid en het ondersteunen bij hun opleiding. Stichting Durf te Dromen zet zich in voor deze jongeren. Ons doel is om jongeren handvatten te bieden,zodat zij zich optimaal kunnen ontplooien. 

Wil je zien wie er achter deze Stichting zit, dan kun je dat via deze link zien.

                      

Betalen  gebeurt via vouchers die te koop zijn (pin only). 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen