Betweter Festival 2023

04-09-2023 191 keer bekeken 0 reacties

Begin

29-09-2023 om 18:30

Einde

30-09-2023 om 01:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht

Het Betweter Festival is er weer! Samen met wetenschappers en kunstenaars vergroten we je wereld in tijden van blikvernauwing. We stellen de vragen die ertoe doen, voelen de tijdsgeest aan de tand, en dromen over de wereld van morgen.

Hoeveel ongelijkheid kan onze maatschappij verdragen? Is de angst voor kunstmatige intelligentie terecht? En hoe veerkrachtig is de natuur?

We brengen een unieke mix van talks, muziek, film, interactieve installaties en live wetenschappelijk onderzoek. Met o.a. zangeres MEROL, schrijver Sander Schimmelpenninck, econoom en filosoof Ingrid Robeyns, cabaretier Katinka Polderman, wetenschapsjournalist Adriaan ter Braack (beter bekend als ‘Sjamadriaan’), woordkunstenaar Lev Avitan, singer-songwriter Meskerem Mees en The Mauskovic Dance Band. Plus: test hoe goed jij een leugenaar herkent en ervaar hoe het voelt om te highfiven met een niet-mens. Dat en nog veel meer!

Hou betweterfestival.nl in de gaten voor de allernieuwste programma-updates. En bestel hier ook je tickets.

Bekijk hieronder de aftermovie van Betweter Festival 2022:

https://www.youtube.com/watch?v=e3GVlKUCU7c

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen