Beyond Creativity - Van intuïtie naar algoritme

28-08-2023 34 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-09-2023 om 13:00

Einde

14-09-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Johan Huizingalaan 763a1066 VH Amsterdam

'Beyond Creativity' is het marketing event waar industry changers expertise delen over de relatie tussen data, technologie en creativiteit.

Ben jij een marketeer die het verschil wil maken? Die begrijpt hoe belangrijk het is om voorop te blijven lopen?

Dan wil je het marketingevenement ‘Beyond Creativity’ Op 14 september 2023 zeker niet missen.  

Tijdens dit event kom je alles te weten over het ‘Technology First, Creativity Next’-principe, een benadering waarin technologie en marketing naadloos samenkomen. Daarnaast vertellen verschillende industry changers je alles over het veranderende marketinglandschap. Krijg je inzichten van professionals uit het vak over de dynamische relatie tussen data, technologie en creativiteit. Ontdek je met behulp van succesverhalen, marketingcases en praktijkvoorbeelden hoe de kracht van data kan bijdragen aan gestuurde creativiteit. Tot slot krijg je de benodigde tips & tools om je eigen marketingplannen-en strategieën naar een hoger niveau te tillen.

Wat mag je nog meer verwachten? Je kunt uitkijken naar de nieuwste inzichten en inspiratie over de toekomst van marketing op het snijvlak van data science. Zo leer je bijvoorbeeld welke data je echt nodig hebt om marketingprocessen te optimaliseren. Hoe een nieuwe generatie research oplossingen mogelijkheden biedt om de kans op succesvolle campagnes te vergroten. Maar ook hoe Generative AI de toekomst van digital advertising vormgeeft.  Kortom, de kans om waardevolle kennis op te doen en je netwerk uit te breiden.  

 'Beyond Creativity' het programma

 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen