De Vertellers

15-05-2023 72 keer bekeken 0 reacties

Begin

14-06-2023 om 19:30

Einde

14-06-2023 om 21:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vechtclub XL, grote zaal. Europalaan 2b Utrecht

Op donderdag 14 juni wordt de eerste editie van De Vertellers georganiseerd, een kroegavond voor non-fictie verhalenmakers.

Ben jij een Utrechtse journalist, audio-maker, docu-maker, immersive verteller of andere non-fictie verhalenverteller? Dan organiseren wij een avond waar je bij moet zijn. In Utrecht wonen veel verhalenmakers en wij vinden het tijd om elkaar (beter) te leren kennen.

We willen op deze avond (en de velen die gaan volgen) niet alleen samen een drankje drinken, elkaar leren kennen en misschien wel nieuwe samenwerkingen aangaan, maar ook de grenzen van ons vakgebied verkennen.

Iedere avond heeft daarom een thema. Deze keer is dat: Activisme of objectiviteit?
Met drie Utrechtse makers als gast (namen maken we snel bekend) onderzoeken we waar objectiviteit ophoudt en activisme begint. Hoe kun je proberen afstand te houden als maker van je onderwerp of wil je dat juist niet? We spreken de makers over hun project, hun maakproces en waar zij tegenaan liepen en gaan daarna samen met alle bezoekers in gesprek over het thema.

De bar is de hele avond geopend (tegen betaling). En we hebben Vechtclub als thuishonk!

Wanneer: Woensdag 14 juni
Deuren open: 19.00 uur
Aanvang: 19.30 uur
Einde avond: 23.00 (programma eindigt om 21.30 uur)
Waar: Vechtclub XL, grote zaal. Europalaan 2b.
We vragen 5 euro als bijdrage. Liefst cash betalen!

Wie zijn de organisatoren?
Hasse van Nunen (documentaire producent), Tobias van der Valk (onderzoeksjournalist, podcastmaker), Kaja Bouman (journalist), Nienke Huitenga (immersive verhalenverteller) en Nynke van Spiegel (journalist, programmamaker)

Wil je bij onze eerste avond zijn? Schrijf je dan hier (https://lnkd.in/eF6tf2-z) in.

En: Spread the word! Ken je andere Utrechtse makers die hierbij moeten zijn? Laat het ze vooral weten.

Judith van de Hulsbeek Rianne van der Molen Franka Hummels Babette Rijkhoff Mark Roos Iris Grimm Elja Looijestijn Sabine Baak Pam van der Veen Gülsah Dogan Bram Peeters Anouk Wouters Milou Hautus Marinka de Jongh

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen