Digi meet & greet: stel al jouw vragen aan Pinterest-expert Jody Hogendoorn

20-03-2023 96 keer bekeken 0 reacties

Begin

04-04-2023 om 10:00

Einde

04-04-2023 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Pinterest is dé tool om jouw online performance een boost te geven. Maak kennis met expert Jody Hogendoorn en ontdek wat Pinterest voor jouw bedrijf kan betekenen.

Op 4 april organiseren wij een digi Meet & Greet en met onze Pinterest Expert Jody Hoogendoorn. Je krijgt vast de eerste tips & trucs voor het zakelijk inzetten van Pinterest en uiteraard hoor je alles over de 6-delige online Pinterest masterclass die we samen met Jody hebben ontwikkeld voor onze leden.

Aanmelden voor de Meet & Greet

Deze online Meet & Greet is een eerste kennismaking met Pinterest. Maar uiteraard willen wij jullie uitgebreider informeren en inspireren. Dit doen wij tijdens de 6-delige online Masterclass Pinterest Power, die we in samenwerking met Jody hebben samengesteld voor interieurprofessionals. Deze online Masterclasses worden aansluitend op de digitale Meet & Greet georganiseerd zo kun jij al starten op 18 april. Tijdens deze Masterclass komen de volgende drie zaken aan bod:

  1. Het fundament; de basis voor een goed ingericht account, zodat gebruikers jouw berichten zien en krijgen.
  2. De strategie; jouw plan voor een effectieve inzet van Pinterest voor jouw business
  3. Continuïteit en groeien; zorgen dat Pinterest blijft bijdragen aan de toename van jouw website bezoekers

 

Masterclass met Jody Hogendoorn, start 18 april

 


 

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen