Submenu

[MC] Docent Produceren en Redactie ​​​​​​​(0,6-1 fte)

Yvonne de de Beer 10-07-2023
325 keer bekeken 0 reacties

Voor de opleiding Media en Communicatie zijn wij per komend schooljaar opzoek naar een Docent Produceren en Redactie ​​​​​​​(0,6-1 fte). Iets voor jou of ken je iemand? We horen het graag!

Wie ben je en wat ga je doen

Ben jij die docent die het leuk vindt om mbo-studenten het zelfvertrouwen te geven om zelfstandig aan de slag te zijn met contentproductie? Heb je zin hen te inspireren en coachend te begeleiden? Ben je een goede tekstschrijver en heb je een professionele achtergrond in de wereld van media en communicatie? Dan ben jij de collega die we zoeken!
 

De opleiding

De functie wordt ingevuld bij de opleiding Media en Communicatie (MC). MC leidt studenten op tot generalist. In drie jaar tijd leren de studenten hoe ze kunnen communiceren door middel van tekst, fotografie, en video. Ze leren hun boodschap af te stemmen op de doelgroep en hierbij passende media in te zetten. Dat doen ze in een leeromgeving waarin zelfstandig werken en persoonlijke coaching een belangrijke plek hebben.

Wat neem je mee

  • Ervaring in lesgeven is een pré
  • Relevante professionele achtergrond en/of HBO-opleiding
  • Je bent een goede tekstschrijver
  • Je bent bekend met het mediaproductieproces en kunt studenten helpen een mediaproductie voor te bereiden en realiseren
  • Affiniteit met de mbo-doelgroep en -onderwijs

Docent bij Nimeto

Saai is het bij Nimeto nooit. Als creatieve vakschool zijn wij continue in beweging. Dat geeft je vrijheid om te experimenteren, te ontdekken en daarmee ruimte te geven aan je eigen ontwikkeling. Bij Nimeto vind je een informele cultuur, levendigheid door onze leuke en creatieve studenten en collega's.

Wij bieden

  • Een boeiende, uitdagende baan op een unieke en creatieve vakschool.
  • Een aantrekkelijk salaris en een goed pakket arbeidsvoorwaarden, denk aan een fietsplan en leasefiets, volledige vergoeding van openbaar vervoer, ABP pensioen, bijdrage ziektekosten, een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld 8%. 
  • Ruimte en budget voor professionele ontwikkeling, zowel vakinhoudelijk als ook de pedagogisch-, didactiesche vaardigheden.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband (na 2x jaarcontract).

Sollicitaties

Ben je geïnteresseerd, dan horen we dat graag!

Stuur je sollicitatie voor 20 augustus via e-mail naar hr@nimeto.nl.

Vanwege de vakantieperiode zal er voor 20 augustus geen ontvangstbevestiging verstuurd worden. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in week 34.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen