Submenu

[MC] Stagiair(e)s Podcasts

Yvonne de de Beer 08-05-2023
491 keer bekeken 0 reacties

Door de enorme groei van podcastproducties zijn we opzoek naar een stagiair(e) die enthousiast is over het (mede)produceren en editen van podcasts.

WIE ZOEKEN WE?

Door de enorme groei van podcastproducties zijn we opzoek naar een stagiair(e) die enthousiast is over het (mede)produceren en editen van podcasts. Je gaat mee met podcastopnames, doet research, regelt interviews, bedenkt interviewvragen, doet voormontages, begeleidt waar nodig eindmontages en doet laatste correcties. Verder houd je van aanpakken en vind je het leuk om onderwerpen zelf uit te denken en te researchen. Wellicht heb je aan het einde van je stage wel je eigen podcast bedacht en geproduceerd. Wij houden je niet tegen. 

WERKEN BIJ TEAM PODCASTS

Domineren in domeinen, daar draait het wat ons betreft ons. Wij geloven dat merken bestaansrecht hebben als mediamerk en dat zij hun domein moeten claimen. Dat kan vanuit een groot contentplatform, maar ook met een inhoudelijke nieuwsbrief of dus met een podcast. 

LVB bestaat uit enthousiaste, jonge professionals. Er heerst een informele en open sfeer. Je bent niet ‘zomaar’ een stagiair, maar je draait volop mee. Als podcast-stagiair bij LVB/iO zit je op de afdeling van Team Video, aangezien daar alle materialen staan die jij nodig hebt om super toffe podcastproducties te maken. 

Wij werken onder meer voor A-merken als Vattenfall, UWV, Kindertelefoon, Kamp Amersfoort, Bol.com, PostNL, ABN AMRO, NS en PwC. Podcasts is een Team binnen LVB/iO Campus Utrecht . Hierdoor is het voor stagiairs ook mogelijk om een kijkje in de keuken te nemen bij onze andere Teams, zoals Video, Advies & Social Media, Content Marketing of Design. Of bij één van de andere disciplines binnen iO zoals business strategie of technologie..

GEWENSTE EIGENSCHAPPEN

 • Studie MBO of HBO op het gebied van communicatie, media, marketing, design of entertainment
 • Affiniteit met podcasts 
 • Ervaring met monteren is een voorwaarde
 • Nieuwsgierig en leergierig
 • Proactief en enthousiast
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Niet bang om initiatief te nemen
 • Zelfstandig maar ook goed in team kunnen werken
 • Goede sociale vaardigheden
 • In bezit van een rijbewijs is een pré
 • Beschikbaar vanaf september 2023!

WAT BIEDEN WE?

Een inspirerende en afwisselende stage bij een ambitieus en prijswinnend bureau met platte organisatiestructuur en ontzettend leuke mensen. En uiteraard een passende stagevergoeding. We zitten gewoon weer op kantoor. Hoe fijn is dat! De sfeer? Die is altijd goed. En informeel, maar professioneel. Bij LVB/iO werken we hard, maar we maken ook tijd voor borrels en feestjes op het dakterras. Lees meer over Club LVB. Of bekijk onze video!

Enthousiast geworden? Join the club 

LET OP: wij zijn verhuisd en vanaf nu werkzaam in Utrecht. Ons nieuwe adres: Boven Clarenburg 2 (in Hoog Catharijne) Parkeren in P5.

info@lvb.nl
Tel : 033 422 00 80

Afbeeldingen

Stage vacatures

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen