Submenu

Enthousiaste oud studenten aan de slag met branding

Simone Ooijens 31-01-2023
758 keer bekeken 0 reacties

Een feest om zoveel oud studenten terug te zien en samen enthousiast aan de slag te gaan om hun merk een boost te geven. De een als (mogelijk) startende ondernemer, de ander op zoek naar professionalisering voor zijn of haar product, dienst of bedrijf. Workshop Online marketing en Personal branding.

De workshops Online marketing en Personal branding van Studio Katapult hebben daar enorm bij geholpen. Zeker zo leerzaam was het leren van elkaar. Met elkaar in gesprek en vragen hoe de ander te werk gaat, kan enorm veel nieuwe inzichten geven. Heel leuk om te zien hoe de deelnemers ook van elkaars feedback genoten.

Expositie van oud studenten
Een bezoekje aan de alumni expositie mocht niet ontbreken. De exposanten deelden hun kennis en ervaring en vertelden hoe zij de afgelopen maanden hard hebben gewerkt aan het tot stand brengen van de expositie. En, wat zij daar zelf ook weer van hebben geleerd. Uitgeleerd raken we gelukkig nooit, dat bleek wel uit de vraag naar vervolg workshops :-)

Heb je de workshops gemist of wil je ook een gesprek met onze loopbaanbegeleider? Er komen nog veel meer activiteiten. Houdt de Nimeto community en LinkedIn Anno Nimeto community in de gaten, dan weet je zeker dat je op tijd bent aangemeld. Onze loopbaanbegeleider staat altijd voor je klaar en is ook via community bereikbaar.

Product verkoop via de Nimeto pop-upstore en webshop?
Na de expositie verandert de het pandje in de binnenstad in een Nimeto pop-up store. Producten van sommige deelnemers, maar ook van andere oud studenten zijn daar te koop, hoe leuk is dat! Ben je oud student en wil je zelf ook iets verkopen? Dat kan! 

Workshops branding voor oud studenten

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen