Submenu

Influencers gezocht voor Festival Interieur! - Bouw aan je portfolio en ons netwerk

Lynn Verkerk 14-03-2022
150 keer bekeken 0 reacties

Wellicht hebben jullie het al voorbij zien komen: BNS Crisp, het platform voor de interieurprofessional in Nederland, lanceert haar eigen consumentenmagazine tijdens Festival Interieur!

Aangezien wij hier een groot succes van willen maken, zijn wij opzoek naar (startende) influencers die bewezen hun sporen hebben verdiend op een of meerdere online podia, of er juist hard mee bezig zijn.

Ben jij die influencer waar wij naar opzoek zijn? Heb je interesse om op 8 en/of 9 april naar het festival te komen? De locatie is in dé duurzame plek De Groene Afslag in Laren. De circulaire hotspot voor de wereld van morgen.

In ruil voor een aantal mooie social media posts met de tags @bns_crisp #wijzijnBNS #interieurprofessionals #FestivalInterieur, krijg je een gratis entreeticket, lunch, consumentenblad en een hele inspirerende dag t.w.v. € 49,-.

Benieuwd? Mail je motivatie en al je vragen aan Lynn via info@bnscrisp.nl.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen