Submenu

Fotograaf gezocht, fee: 100 euro

Ellen de Jong 15-06-2021
169 keer bekeken 0 reacties

BNS Crisp is het netwerk voor interieurprofessionals in Nederland en houdt op 23 juni as een ledenbijeenkomst in Nieuwegein. Wil jij, student Media en Communicatie aan je portfolio werken? Wij zijn op zoek naar een creatieve fotograaf die deze dag voor ons wil vastleggen.

Wij zijn op zoek naar een creatieve fotograaf die deze dag in beeld weet vast te leggen en ons voorziet van een spannende fotoselectie die we kunnen delen met ons netwerk. Uiteraard voegen we daar jouw naam als maker aan toe. Heb je interesse stuur ons dan jouw motivatie voorzien van beeldmateriaal dat je eerder hebt gemaakt.

Je ontvangt voor je bijdrage het mooie bedrag van 100,- euro. Wist je overigens dat Nimeto sinds 2019 partner van BNS Crisp is? Diverse collega studenten zijn inmiddels lid van het netwerk. Wat zij daarvan opsteken en waar zij aan deelnemen lees je ook hier in de community.

Interesse? Mail carin@bnscrisp.nl

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen