ChatGPT Onderwijscongres

20-11-2023 313 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-12-2023 om 09:00

Einde

07-12-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

High Tech Campus Conference Center, Eindhoven

Het congres is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs, van PO tot HO. Er zijn presentaties voor alle niveaus en uitdagingen.

Laten we de koppen bij elkaar steken, want ChatGPT is in het onderwijs ingeslagen als een bom 💥. Leerlingen en studenten maken er al op grote schaal gebruik van 🎓. Leraren zitten met de handen in het haar 🤦‍♂️, want aan de bestaande manier van lesgeven, werkstukken maken en beoordelen komt onder druk te staan. “Kunnen we dit verbieden?” is de eerste reflex 🚫 Maar als de kerntaak van onderwijs is om de volgende generatie voor te bereiden op de wereld 🌍, is het dan wel wijs om het te negeren? 🤔 Genoeg stof om over te praten.

De eerste editie van dit congres was stijf uitverkocht 🎟️, ondanks de verhuizing naar een grotere locatie 🏢. Bovendien gaan ontwikkelingen rondom AI extreem snel 🚀. Daarom lanceren we nu al de 2e editie, die zal plaatsvinden op… 📅 7 december 2023.

Meer informatie over de 2e editie ChatGPT Onderwijscongres 

Aanmelden

 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen