Workshop Projectbegroting

10-06-2024 16 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-06-2024 om 10:15

Einde

12-06-2024 om 11:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online

Het opstellen van een begroting roept bij veel cultureel ondernemers vragen op, wat is ‘normaal’? Met deze korte workshop lichten wij onze routekaart begroting toe. We helpen je met het opstellen van een reële begroting en een dekkingsplan dat bestaat uit een doordachte financieringsmix.

Voor wie?
Zelfstandig kunstenaars, impact producenten of culturele instellingen die moeite hebben met het opstellen van een evenwichtige begroting.

Waarom?
De workshop en routekaart geven je houvast. Aan de hand van een stappenplan leer je een evenwichtige maar realistische begroting op te stellen die rekening houdt met wisselende omstandigheden.

Door wie?
Marieke van Delft, een van de initiatiefnemers van Cultureel Avonturiers. Zij werkt o.a. als fondsenwerver  en directie-assistent bij Maas Theater en Dans. Daarnaast was Marieke o.a. adviseur bij het Fonds Podiumkunsten en gaf zij zij les aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten.

Lotte Oosterbroek loopt al ruim tien jaar rond in de culturele sector waarbij ze verschillende functies heeft vervuld van producent tot financieel medewerker. De laatste jaren ligt haar focus op het verstevigen van makers hun artistieke signatuur en cultuur ondernemerschap. Hierbij werk ze veelal als coach samen met makers, maar natuurlijk ook als fondsenwerver.

Als NIET-LID is de prijs voor deelname 50 euro (incl. BTW). Aanmelden kan online.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen