Maakindustrie Expo

11-03-2024 289 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-05-2024 om 13:00

Einde

16-05-2024 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2, 7772 TV Hardenberg

Maakindustrie Expo, hét jaarlijkse evenement waar de maakindustrie samenkomt om innovaties en zakelijke kansen te ontdekken.

Maakindustrie Expo is er voor de makers van vandaag en morgen!
Maakindustrie Expo beschikt over vier hallen met meer dan 100 exposanten. Als bezoeker vind je exposanten die jou in elke stap van het proces kunnen ondersteunen. Van het ontwerpen van een prototype tot het optimaliseren van de productie. Dit complete aanbod biedt jou de mogelijkheid om jouw technische vraagstukken voor te leggen om tot slimme oplossingen te komen. Ontmoet jouw collega’s uit de branche en bezoek de toekomst van de maakindustrie!

Wist je dat er op Maakindustrie Expo verschillende experiences zijn waarmee jij op de hoogte raakt van alle trends en ontwikkelingen in de branche? Klik op onderstaande onderdelen voor meer informatie!

Dichtbij zaken doen met authentieke en innovatieve partners
Niet afhankelijk zijn van lange levertijden, logistieke uitdagingen of een wereldwijd virus? Hecht je waarde aan betrouwbaarheid en kwaliteit? Ontmoet (potentiële) leveranciers uit jouw regio!     

 

Programma 2024

 

Maakindustrie Expo 2023 aftermovie

 

Koop hier je kaartje

 

 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen