Club No Man’s Land: mee in het ritme van TikTok & IG Reels

26-02-2024 192 keer bekeken 0 reacties

Begin

05-03-2024 om 19:30

Einde

05-03-2024 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Helling, Helling 7, Utrecht 

Dinsdag 5 maart is de eerste Club No Man’s Land van dit jaar! Met dit keer ‘Club No Man’s Land: mee in het ritme van TikTok & IG Reels’. Waarin we alles bespreken rondom TikTok en IG Reels.

Want hoe werken de algoritmes van TikTok en IG Reels? Hoe zorg je dat jouw video opgepakt wordt door het algoritme en hoe kun jij opvallen?

In deze workshop duiken we dieper in het muzikale gebruik van TikTok en IG Reels. Wat kunnen deze platforms betekenen voor jouw brand als artiest? Welke praktische tips kun je gebruiken om met jouw release op te vallen tussen de duizenden video’s? Hoe kietel je de algoritmes, maar blijf je dicht bij jezelf?

Samen met ervaren marketeers en muzikanten praten we over de ins -en outs van TikTok en IG Reels!

Club No Man’s Land is gratis toegankelijk. Aanmelden voor de gastenlijst is noodzakelijk om entree te verzekeren. Dit doe je gemakkelijk en snel via deze link.

Deur open: 19:30 uur
Aanvang: 20:00 uur
Entree: meld je gratis aan voor de gastenlijst

Houdt onze socials (InstagramFacebookLinkedIn) in de gaten voor de laatste updates!

Club No Man’s Land is hét kennis- en netwerkevenement voor aanstormende artiesten en muziekprofessionals in Midden-Nederland. Wij maken het jou zo makkelijk mogelijk om in contact te komen met gevestigde makers en doorgewinterde muziekprofessionals. Elke editie selecteren we een panel van experts om een nieuw onderwerp uitvoerig te bespreken. Luister naar het gesprek, ga een discussie aan met de panelleden of vraag ze om persoonlijk advies tijdens de borrel.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen