Object Rotterdam

29-01-2024 145 keer bekeken 0 reacties

Begin

02-02-2024 om 11:00

Einde

04-02-2024 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

HAKA-gebouw Rotterdam

OBJECT is een uniek pop-up platform voor designlabels, bekende ontwerpers en aanstormende talenten. Werkzaam in uiteenlopende design disciplines en met verschillende materialen.

OBJECT begeeft zich op het snijvlak van design, crafts, mode, architectuur en kunst en is een must see voor mensen op zoek naar interieur inspiratie, designliefhebbers, vakgenoten en verzamelaars. Elk jaar strijkt OBJECT neer in een iconisch gebouw in of rond Rotterdam, de designers zijn zelf aanwezig om hun ontwerpen toe te lichten.

Het visuele archief van alle OBJECT edities vind je hier

Directeur en eigenaar van OBJECT is Anne van der Zwaag, ook oprichter van kunstplatform BIG ART. Anne van der Zwaag is cultureel ondernemer en als curator, publicist en consultant werkzaam in het creatieve en commerciële veld. Anne stelde grote tentoonstellingen samen als Pastoe (Kunsthal), WIT (Nederlands Fotomuseum), BAL! (Paleis Soestdijk), Must See (Zuiderzeemuseum) en schrijft boeken over design, kunst, mode, architectuur en kleur. Ze adviseert bedrijven en neemt zitting in verschillende besturen en jury’s en is als gastdocent aan academies verbonden. OBJECT heeft ze in 2012 overgenomen en wordt jaarlijks georganiseerd door haar gedreven team van art professionals en design liefhebbers.

Volg Object hier op Instagram of Facebook

Koop hier je kaartje

Heb je nog vragen? Neem dan contact op via: info@objectrotterdam.com

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen