Future formulas webinar

10-11-2023 90 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-12-2023 om 09:30

Einde

15-12-2023 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Zoom

Kom kijken en luisteren naar onze nieuwe trendpresentatie 'FUTURE FORMULAS' voor spring | summer 2025 waarin design helpt onze complexe wereld te begrijpen en vorm te geven.

Design als een manier om de wereld te begrijpen, we zagen het veelvuldig afgelopen designweek in Eindhoven ook wel getiteld ‘contextual design’; de verbondenheid én verhoudingen tussen culturele, sociale, ecologische en technologische realiteiten. Omdat de wereld niet zwart wit is en behoefte heeft aan gelaagdheid. Met deze nieuwe ideeën en inzichten opgedaan in Eindhoven, samen met ons doorlopend onderzoek naar consumenten-, design- en modetrends is deze trendpresentatie met nieuwe formules voor de toekomst tot stand gekomen. Om inzicht, ideeën en inspiratie te bieden voor iedereen in de creatieve sector op het gebied van design, mode, interieur, media, retail & marketing.

Naast een visualisatie en inzicht van de tijdgeest vertalen we consumenten trends naar 4 thema's met mode- en designinspiratie, materiaal- en kleurontwikkeling.

- Datum: vrijdag 15 december 2023
- Locatie: Zoom
- Inclusief digitale handout (pantone tcx colors)
- Inclusief Link om presentatie 14 dagen te bekijken

Koop je kaartje hier!

 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen