Modefabriek 2023

03-07-2023 100 keer bekeken 0 reacties

Begin

09-07-2023 om 10:00

Einde

10-07-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

RAI Amsterdam, Europaplein 22, 1078 GZ Amsterdam

Sinds 1996 het grootste fashion trade event van de Benelux, waar de fashion community twee keer per jaar samenkomt om zaken te doen en geïnspireerd te worden.

Modefabriek.nl is het online platform dat de modebranche connect en business stimuleert. Now more than ever!

Dit B2B platform is de nieuwste uitbreiding in het portfolio van Modefabriek BV, gevestigd in Amsterdam. Je vindt er brede, relevante content: fashion nieuws, merk-info, jobs en al het andere dat ons beweegt. Met talloze content- en community-mogelijkheden een waardevolle plek voor ons allemaal.

Vraag en aanbod vinden hun match in het gedeelte van de B2B marketplace. Binnen ons eigen social network, waar fashion professionals samenkomen en elkaar vinden. Voortaan sta je het hele jaar door in contact met jouw community. Push je zichtbaarheid, vergroot je netwerk en hou je volgers op de hoogte van je laatste nieuws.

Het online platform is een aanvulling op ons fysieke evenement, dat Modefabriek twee keer per jaar in Amsterdam organiseert. Door het offline event te verbinden met het online platform wordt de community en het bereik groter en sterker.

Sinds de oprichting in 1996 is Modefabriek uitgegroeid tot veel meer: Modefabriek is een mix van stands met collecties, expo’s, stores, talks, trend forecasts, eten & drinken, muziek – en meer.

TICKETS

De ticketprijs is € 12,50 (ex BTW). Koop hier je ticket

LET OP:

Tickets alleen online verkrijgbaar, er is geen ticketbalie tijdens Modefabriek.

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen