De Interieur Club X Hembrugterrein Netwerkborrel Zaandam

08-05-2023 81 keer bekeken 0 reacties

Begin

07-07-2023 om 18:00

Einde

07-07-2023 om 21:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Hembrugterrein, Affuitenhal 10, 1505 RE Zaandam

Andere interieurcollega's ontmoeten op een toffe locatie in Zaandam? Op zoek naar samenwerkingen? Lekker borrelen met andere interieurprofessionals? Speciale zomereditie met Loof, Occony en Vitra Circle!

Alweer de tiende editie van De Interieur Club Netwerkborrel!  Dit keer speciale zomereditie op het Hembrugterrein in Zaandam toffe locatie in Zaandam en met leuke partners Loof, Occony & Vitra Circle.

Wij organiseren een aantal keer per jaar een netwerkborrel voor interieurprofessionals. Koop op tijd je kaartje want de borrels zijn snel uitverkocht!

Voor wie? Interieurprofessionals breed! Dus ben je (startende) interieurontwerper, stylist, architect? Maar ook interieurstudenten of twijfel je nog om te werken in de interieurbranche? Vertegenwoordig je een merk, leverancier, fabrikant of heb je een interieurwinkel of webwinkel? Iedereen die werkt of een link heeft (of wil maken) met de interieurwereld is welkom!​

Koop snel je kaartje!

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen