WEBINAR: Lifestyle & Interior trends 2024 | 2025

16-02-2023 65 keer bekeken 0 reacties

Begin

10-03-2023 om 10:00

Einde

10-03-2023 om 11:15

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

In deze presentatie zullen we ook maatschappelijke en consumenten trends behandelen met exclusieve focus op de interieur markt. De vertaling naar 3 thema’s is hoofdzakelijk gefocust op interieur & design. Deze presentatie is alleen online te volgen. Incl.digitale handout. Locatie: ZOOM.

Thuis, een plek, een gevoel, een bestemming. In deze interieur en designpresentatie onderzoeken we het begrip ‘thuis'. Op grote schaal, in maatschappelijke en globale context maar ook op product, kleur en materiaal niveau. 

We laten je de laatste duurzame en circulaire ontwikkelingen zien, het elastische huis neemt steeds concretere vormen aan en we signaleren de laatste stijlvormen aan de hand van 3 beeldende thema’s.

Ruim een uur inspiratie en informatie waar je als designer, stylist, creatieve ondernemer weer helemaal bijgepraat zal worden.

Kosten: 79 euro

 AANMELDEN 

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen