Early Bird kaartverkoop voor Interieurprofessionaldag ‘Connect your Senses’ is geopend

30-01-2023 65 keer bekeken 0 reacties

Begin

06-03-2023 om 10:00

Einde

06-03-2023 om 16:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

De Woonindustrie, Symfonielaan 1, 3438 EW Nieuwegein

Na de succesvolle editie van juni 2022, organiseren BNS Crisp, De Woonindustrie en NIA ACADEMIE ook in 2023 weer een interieurprofessionaldag. Hét inspiratie-event voor interieurprofessionals staat dit jaar in het teken van de zintuigen met het thema ‘Connect your Senses’.

Heb jij je al aangemeld voor de Interieurprofessionaldag op maandag 6 maart? Als je nu je kaartje koopt betaal je slechts slechts 30 euro (excl. BTW) voor een inspirerende dag, waarbij als jouw zintuigen worden geprikkeld. Deze Early Bird-korting geldt tot en met 3 februari, daarna betaal je het reguliere tarief van 40 euro (excl. BTW). 

Connect your Senses
Tijdens de interieurprofessionaldag op 6 maart gaan we niet alleen zien, maar ook horen, proeven, ruiken en voelen! Interieur is beleving en om te beleven gebruiken wij onze zintuigen. Deze dag staat volledig in het teken van zintuigelijke beleving. Want Interieur is beleving en om te beleven gebruiken wij onze zintuigen. Zaken als licht, akoestiek, kleur en geur dragen hieraan bij en worden steeds belangrijker in het interieur. Ben jij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied? Tijdens de interieurprofessionaldag 'Connect your Senses' wordt je geïnspireerd en geïnformeerd én worden je eigen zintuigen zeker ook geprikkeld!

Meer informatie

Ik bestel direct mijn ticket

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen