Festival Interieur - Laren, de Groene Afslag

05-04-2022 44 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-04-2022 om 09:30

Einde

09-04-2022 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Een nieuw magazine en een eigen festival! Ben je klaar om verrast te worden en bakken aan inspiratie op te doen?! Op 8 en 9 april 2022 lanceert BNS Crisp haar eerste consumentenmagazine. Dat laten we niet zo maar voorbij gaan maar vieren we graag samen met jou tijdens een groots tweedaags Festival.

Kom langs tijdens Festival Interieur. Een dag vol met interieur noviteiten, inspirerende talks van interieurstylisten en ontwerpers, speeddaten met stylisten, workshop moodboard maken, trendforum met de interieurtrends van nu, lancering van een gloednieuw interieurmagazine in samenwerking met WOTH Studio en maak kennis met toffe interieurbedrijven.

Op zaterdag 9 april zijn alle interieur lovers – professionals en consumenten – van harte welkom op de locatie De Groene Afslag in Laren. Bewust niet digitaal, maar een gelegenheid om elkaar weer live te ontmoeten en nieuwigheden op interieurgebied te delen en te ontdekken!

 Meer info en ticket(s) boeken 

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen