Submenu

[SIV] Grafisch vormgever

30-10-2023
308 keer bekeken 0 reacties

Ben jij creatief, accuraat en bedreven in het vormgeven van zowel offline als online communicatie, verpakkingen en assortiment? Denk je vanuit zowel inspiratie als commercie? Ben jij opzoek naar een inspirerende werkomgeving, waar duurzaamheid en natuurlijke eenvoud centraal staan?

Dan hebben wij een geweldige uitdaging voor je!

Dille & Kamille is op zoek naar een grafisch vormgever voor de uitbreiding van de Studio, onderdeel van het Marketing & Communicatie team. Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven van in- en externe uitingen passend bij de missie en visie van Dille & Kamille. Het gaat hierbij om het vormgeven van zowel offline- als online communicatiematerialen. Denk aan het ontwerpen van instore communicatie zoals flyers, posters en kaartjes, aan het bewerken en creëren van onlinemateriaal voor onze website en sociale mediakanalen. Maar ook aan het ontwerpen van verpakkingen en assortiment.

Je werkt op basis van briefings, deze briefings ontvang je van de Design Lead en van de Studio Coördinator, die zorgen voor een duidelijke en inzichtelijke planning.

Als Grafisch Vormgever bij Dille & Kamille ben je betrokken bij het totale proces, van een idee en het maken van een uiting, tot de uitvoering en het druk klaar maken van bestanden. Je werkt aan verschillende projecten met onder andere het marketingteam, met je collega’s van Concept en de afdeling Assortiment. Je bent een belangrijke schakel bij de doorontwikkeling van verschillende vormen van communicatie en representeert Dille & Kamille middels visuele uitingen. Hierbij zorg je voor de juiste uitstraling en houdt rekening met het overdragen van het merkimago en de merkbeleving die hoort bij Dille & Kamille.

Je zorgt ervoor dat je op de hoogte blijft van ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar kansen. Je signaleert zelfstandig mogelijke verbeterpunten en adviseert je collega’s. Je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen op het gebied van grafische vormgeving en deelt deze kennis met de rest van het team.

Wat breng jij mee?

Je hebt affiniteit met het assortiment en concept van Dille & Kamille. Met een proactieve en positieve houding ben je een enthousiaste collega. Verder beschik je over het volgende:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als grafisch vormgever;
 • Je hebt uitgebreide kennis van Adobe Creative Suite pakket, ervaring met Indesign, Illustrator en Photoshop is vereist. Ervaring in Premiere Pro en After Effects is een pre;
 • Je hebt een sterke en aantoonbare passie voor creatie en design en je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends binnen dit vakgebied;
 • Je werkt gestructureerd en secuur;
 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding op HBO- of WO-niveau;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij?

 • Salaris passend bij jouw ervaring met een contract voor 32-38 uur (uren in overleg);
 • Een extra maandsalaris in december (13de maand) en 8% vakantietoeslag in mei;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding (fiets, OV & auto);
 • Aanvullende werkgeversverzekeringen;
 • Korting op zorgverzekeringen;
 • Hybride werken met thuiswerkvergoeding en werkplekvoorzieningen;
 • 20% personeelskorting.

Bij ons staat verbinding met elkaar centraal, dit stimuleren wij door gezellige teamuitjes, check-in momenten, regelmatige bedrijfsupdates en het gezamenlijk vieren van successen. Onze collega’s omschrijven onze werksfeer als mens- en ontwikkelingsgericht, warm en informeel. Tijdens ons onboardingsprogramma heten we je hartelijk welkom en laten we je kennis maken met de missie, visie en producten van Dille & Kamille.

Wie zijn wij?

Het familiebedrijf Dille & Kamille is opgericht in 1974. In een tijd waar plastic en 'wegwerp' oprukten, koos Dille & Kamille voor eenvoud en duurzaamheid. Nu, na bijna 50 jaar is deze visie actueler dan ooit. Wij willen mensen inspireren om bewust te leven, in harmonie met elkaar, zichzelf en de natuur. Dit doen we onder meer met ons uitgebreide assortiment voor huis, tuin en keuken. Tijdloos mooi en gemaakt van materialen uit de natuur - ‘natuurlijke eenvoud’ noemen wij dat.

Dille & Kamille is B Corp gecertificeerd en daar zijn we trots op! Vanaf het begin is duurzaamheid een kernwaarde van ons bedrijf en we zijn gemotiveerd om het elk jaar een beetje beter te doen en samen ambitieuze doelen te blijven stellen. Wij hechten waarde aan onze mensen en wat belangrijk voor hen is, en willen bijdragen aan hun vitaliteit, ontwikkeling en geluk. Lees meer over Dille & Kamille en B Corp op onze website!

Dille & Kamille is een nog altijd groeiend bedrijf met winkels in Nederland, België en Duitsland. Ondanks die groei blijft het ‘familiegevoel’ sterk aanwezig. Het succes van Dille & Kamille is te danken aan het dagelijkse enthousiasme, de inzet, het talent, de professionaliteit en de loyaliteit van al onze medewerkers.

Wij vinden het belangrijk om divers talent aan te trekken en een werkomgeving te creëren waarin mensen met verschillende perspectieven en achtergronden zich thuis voelen. We nodigen iedereen uit om bij ons te solliciteren. Alle sollicitaties worden gelijk en inhoudelijk behandeld.

Wil jij straks deel uitmaken van een familiebedrijf met een duurzame missie?

Dan ontvangen we graag jouw CV en motivatie via werkenbij@dille-kamille.com t.a.v. Kiki Poulisse (Design Lead) & Iris IJsvelt (Grafisch Vormgever) of via LinkedIn.

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen