Submenu

[SIV] Grafisch vormgever

23-10-2023
312 keer bekeken 0 reacties

Wil jij werken in een gezellig team? Dan zit je bij Scala goed! Wij zoeken op korte termijn een vormgever (voor minimaal 3 dagen per week) voor Railhobby en andere crossmediale merken in print en online. Ben jij de nauwkeurige, stressbestendige, creatieve doorzetter die wij zoeken? Lees dan verder.

Bij Scala geloven we dat als je doet wat je leuk vindt, je er ook goed in bent én werkplezier hebt. Je onderneemt binnen de onderneming, waarbij we elkaar als team helpen succesvol te zijn. En dat werkt! Scala groeit als zelfstandig en innovatief crossmediabedrijf tegen de stroom in met onze merken, bestaande uit magazines en online platforms voor mensen met een passie. Met 20 collega’s en 300 zzp’ers bereiken – en begrijpen – wij meer dan 1.123.000 mensen die creatief bezig willen zijn. Dát is onze passie.

In overleg met de merkcoördinator verzorg je tijdig de complete opmaak van een aantal crossmediale merken, zoals bijvoorbeeld Railhobby. Met je collega-vormgevers bedenk en bewaak je de opmaakstramienen en houd je de productieplanning in de gaten. Na eindcontrole stuur je alles naar de drukker en begeleid je de plaatsing op de digitale kanalen. Daarnaast ontwerp je promotiematerialen in print en online, zoals sliders, banners, nieuwsbrieven, posters en advertenties. Ben je sterk in fotograferen en/of beeldbewerking, dan is dat helemaal een pré.

Kortom, je hebt veel eigen verantwoordelijkheid en ‘heilige’ deadlines. Eigenlijk word jij echt wakker als er wat druk op de ketel komt. Een gezonde mate van stress, daar houd jij van. Daarnaast kun je goed loslaten. Bij Scala denken we ook aan je gezondheid (ommetje challenge, fietsen achter je computer en een sportvergoeding). Ook genieten we regelmatig van gezamenlijke borrels en lunches.

Bij Scala gaan plezier en aanpakken hand in hand. Er gebeurt altijd wat en we bepalen samen de toekomst. Er is veel ruimte voor zelfontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé is belangrijk. Het aantal dagen per week bepalen we daarom ook met elkaar.

Is bovenstaande rol jou op het lijf geschreven? Laat ons weten waarom we elkaar kunnen versterken! Naast je CV zijn we erg benieuwd naar je motivatie (kan schriftelijk of in een video) voor Scala en voor deze functie.

Stuur jouw reactie uiterlijk 3 november 2023 naar Annika Brinker, sollicitatie@scalacrossmedia.nl. Wil je meer weten over Scala en de vacature, neem gerust contact met ons op (tel. 033 4892900).

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen