Submenu

[SIV] Vacature ontwerper etalage en entree

02-10-2023
443 keer bekeken 0 reacties

Buurtkamer 3d organiseert en faciliteert activiteiten voor en door bewoners van de drie dorpen Kortenhoef, ’s-Graveland en Ankeveen samen met bewonersinitiatieven, zoals Repair Café, Tasjesbibliotheek, Shop voor Nop en de Kledingbank.

De Dodaars – Dodaarslaan 16 te Kortenhoef – onderdeel van winkelcentrum De Meenthof, is de ontmoetingsplek waar bijna alle activiteiten plaatsvinden. In het pand is een etalage, die ook dienst doet als ingang. De etalage/ingang kan een mooie afspiegeling zijn van de activiteiten die in het pand plaatsvinden. Hiervoor zoekt Buurtkamer 3d een (student)etaleur die de etalage kan inrichten zodat het een aantrekkelijke entree wordt voor bewoners.

Gevraagd

  • Inrichting van etalage en entree van De Dodaars, Dodaarslaan 16, Kortenhoef (winkelcentrum De Meenthof);
  • De inrichting is een afspiegeling van activiteiten die in het pand worden georganiseerd;
  • Een creatief en eenvoudig ontwerp wordt gewaardeerd, waarbij vooral ingezet wordt op gebruikte materialen (in overleg met vrijwilligers);
  • Ontwerp kan regelmatig op eenvoudige wijze worden gewijzigd door vrijwilligers;
  • Als het mogelijk is, per direct starten;
  • Vergoeding in overleg.  

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact op met Madelinde Winnubst (Buurtkamer 3d), tel. 06-52166683 of buurtkamer3d@gmail.com

 

Afbeeldingen

Project (ZZP) vacatures

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen