Submenu

Werken bij Ubuntu magazine

03-04-2023
749 keer bekeken 0 reacties

Voor meerdere functies is Ubuntu Magazine op zoek naar jou!

1. Journalist (tijdelijk)
Voor onze journalistieke functie zijn wij op zoek naar iemand die open, enthousiast, spontaan, nieuwsgierig en een mensenmens is. Dat betekent niet dat je extravert moet zijn voor deze functie, want naast de vorige houden we van een goede luisteraar aan onze kant.

Als journalist is het je doel om de juiste vragen op het juiste moment te stellen aan de natuurbeschermer. Afhankelijk van je interesses en kennis kun je deze vragen zelf voorbereiden, of met hulp van de rest van het team.

Benodigde tijd: ca. 10-12 uur per 3 maanden.

Ervaring met journalistiek of het interviewen van mensen is niet nodig, maar zal een voordeel zijn. Hetzelfde geldt voor alle kennis over natuur en natuurbehoud.

2. Illustrator
Als je door ons magazine kijkt, zie je dat illustraties ons geheime handelsmerk zijn. Ze zijn minimalistisch, maar altijd on point. We voegen ze toe aan elke functie om ze net dat beetje extra te geven. Ben je er klaar voor om dat te laten gebeuren?

Wat we zoeken is iemand met illustratie-ervaring in dezelfde stijl die we al gebruiken. We zien graag wat van je eerdere werk in je sollicitatie!
Daarnaast staan we altijd open voor andere ideeën die je als illustrator zou kunnen hebben. Laat ons dus gerust weten wat je ervan vindt!

Tijdseis: geen vast aantal uren op dit moment.

3. Grafisch ontwerper
Ben je klaar om samen met Arina, onze andere grafisch ontwerper, het meest verbluffende tijdschrift te maken dat je ooit hebt gezien? En heb je ervaring met Adobe InDesign, Illustrator en Photoshop? Groot!

We geven de voorkeur aan iemand met ervaring in het maken van brochures, tijdschriften of andere soortgelijke inhoud.

Tijdsbehoefte: ongeveer 20 tot 30 uur per 3 maanden.

4. Schrijver
Een magazine bestaat uit zoveel componenten, dat ieder individu binnen ons team onvervangbaar is. Toch is het onnodig om te zeggen dat we niets kunnen publiceren zonder dat de artikelen zijn geschreven. Het schrijven van de artikelen is voor ons dan ook een cruciale stap om te zetten. Dat is precies waarom we op zoek zijn naar mensen om ons team te versterken!

Ben jij degene die dag na dag dagboeken vult, columns, blogposts of berichten op sociale media schrijft wanneer je maar kunt? En droom je van een functie waarin je passie voor natuur en natuurbehoud samenkomt met je liefde voor schrijven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een achtergrond in biologie, ecologie of een gerelateerd veld is niet nodig, maar wordt ten zeerste aanbevolen.
Voor deze functie hebben we geen geschatte tijdsbehoefte. We vragen je wel om ten minste één functie per nummer te schrijven.

Ben jij onze nieuwe journalist, illustrator, grafisch ontwerper of schrijver? We leren je graag kennen!

Stuur ons nu een e-mail op hello@ubuntumagazine.com met je CV en wat informatie over jezelf. Laat ons in het onderwerp weten voor welke functie je solliciteert.

We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

*Al deze functies zijn momenteel vrijwillig.

Afbeeldingen

Project (ZZP) vacatures

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen