Submenu

HKU DCI Project Oog in Al

22-11-2022
249 keer bekeken 0 reacties

Bij de Bacheloropleiding Design for Change and Innovation (DCI) leer je hoe je als ontwerper samen met anderen complexe maatschappelijke vraagstukken kunt oplossen. Na de opleiding Styling, Interieur en Vormgeving en haar internationale stage koos oud student Sanne voor deze studie aan de HKU.

Op Nimeto had Sanne al een passie voor duurzaamheid, deze vervolgopleiding bij de HKU was een logische stap. In de video vertellen studenten hoe ze al tijdens hun studie met een actueel thema, zoals duurzaamheid, aan de slag gaan. Voor project 'Oog in Al’ adviseerden Mijke, Sanne, Dorus en Noortje de gemeente Utrecht die de ambitie heeft om als stad in 2050 volledig circulair te zijn.

Meer weten over Design for Change and Innovation? Kijk dan op www.hku.nl/dci DCI, voor creatieve pioniers die de wereld een beetje beter willen maken. Of volg of vraag het  Sanne van de Velden zelf 😃.

Design for change and innovation

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen