Submenu

interieuradviseurs en/of interieurontwerpers

16-08-2022
192 keer bekeken 0 reacties

Voor diverse opdrachtgevers is Live It Design op zoek naar interieuradviseurs en/of interieurontwerpers die het leuk vinden om samen te werken aan een totaalservice voor verbouwingen en/of turnkey opleveringen in het particuliere en zakelijke vastgoed.

Wij organiseren “designcompetities” waarbij je de strijd aangaat voor het beste ontwerp. Wij hebben deze dienstverlening opgezet zodat onze klanten maximaal geïnspireerd raken door de verschillende mogelijkheden die hun huis te bieden heeft en zij het ontwerp kunnen laten uitvoeren wat hen het meest aanspreekt.

Aan de designcompetities mag iedereen meedoen, jij dus ook! Je hebt geen kvk-nummer nodig maar enkel een tekenprogramma waarmee jij een mooi ontwerp kunt maken. Per project zal vooraf duidelijk worden gecommuniceerd wat de vergoedingen en het prijzengeld zullen zijn zodat jij zelf kunt bepalen of je het interessant vindt om deel te nemen.

Als je op de hoogte wilt blijven van de nieuwe opdrachten die worden aangeboden kun je je aanmelden via https://app.liveitdesign.com/signup?designer=true. Je ontvangt dan bij nieuwe projecten een bericht van ons met alle informatie over dat project. Aanmelding is gratis en vrijblijvend en je bepaalt zelf per project of je deel wilt nemen.

Wij hopen dat je het leuk vindt om deel te nemen en kijken uit naar je inschrijving.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het team van Live It Design

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen