Submenu

Visual merchandise coördinator

08-11-2021
161 keer bekeken 0 reacties

Vanwege zwangerschapsverlof zijn we op zoek naar een tijdelijke vervanger voor de functie van visual merchandise coördinator. Dit bedraagt een functie met een looptijd van +/- 6 maanden.

De functie

Als visual merchandise coördinator ben je verantwoordelijk voor het creatief aansturen van ons VM-team, het schrijven van de wekelijkse VM-guidelines & het commercieel presenteren van de collectie. Je werkt nauw samen met het stylingteam en de marketingafdeling. Met een wekelijkse nieuwe collectie is het elke week een drukke boel. Samen met de regio visual merchandisers werk je door het hele land om alle winkels er fantastisch uit te laten zien! Daarnaast bewaak je de uitstraling van het merk en leg je verantwoording af aan de markering directeur.

Wat wij verwachten van jou als visual merchandise coördinator?

  • Een afgeronde MBO/HBO opleiding en aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Creatieve skills en een passie voor mode.
  • Een ondernemende en gedreven instelling.
  • Een commerciële instelling, met oog voor detail.
  • Een zelfstandige, gestructureerde en flexibele werkhouding.
  • Woonachtig in Noord-Holland en de mogelijkheid om meerdere dagen in de week naar het hoofdkantoor in Heerhugowaard te reizen.

Meer info -> Visual Merchandise Coördinator – Werken bij Norah 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen