Submenu

Diverse social media vacatures bij Scooperz

08-11-2021
242 keer bekeken 0 reacties

Zoek je een baan bij een leading agency op het gebied van social media en influencers? Scooperz is al 10 jaar het full service online bureau voor de grootste merken en overheden in de Benelux.

We zijn expert in reputatie gevoelige merken en organisaties. De mooiste merken vertrouwden hun community al aan ons toe, maar we hebben een lang verlanglijstje! We staan pas aan het begin van ons avontuur en zoeken daarom enorm gedreven en getalenteerde pioniers met een ‘sky is not the limit-attitude’. Ben jij er klaar voor om samen met Scooperz te groeien naar een next level? 

Werken bij Scooperz betekent

de social media accounts van de grootste merken beheren en samenwerken met Nederlands grooste influencers. We zoeken mensen die continu de nieuwste trends op social volgen. Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid en werkt samen met gepassioneerde experts. We zijn echte pioniers in het digitale vakgebied en bij ons veranderen activiteiten en werkprocessen voortdurend. Flexibel zijn en veranderingen omarmen is dus een must bij Scooperz. De ideale job voor ambitieuze professionals die zich snel vervelen dus!

Bekijk hieronder onze social media vacatures of stuur ons een open sollicitatie via work@scooperz.nl

Social media vacatures bij social media bureau Scooperz 

 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Anti spam controle

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...
Cookie-instellingen