Submenu

Gaaf project, een certificaat, opstap naar een baan!

27-10-2021
235 keer bekeken 0 reacties

5 eerstejaars oud studenten volgden het samenwerkingstraject met Two 'o Five. Cases in de high end interieur branche. Werkervaring, kennis verdieping en verbreding en professioneel pitchen stonden centraal. Het resultaat: 3 deelnemers aanbevolen op een toffe baan en een portfolio upgrade

Sta je er naar Nimeto alleen voor? Nee natuurlijk niet!
We hebben een bruisende community waarmee Nimeto vrijwel aan elke wens tegemoet kan komen. Deze 5 toppers schreven zich in voor het samenwerkingstraject met Stichting Two o Five. Een tweedaags seminar waarbij gewerkt werd aan realistische cases in de high end interieurbranche.

Het doel: 
Werkervaring opdoen, je portfolio uitbreiden en meer over jezelf te weten komen. Om uiteindelijk die ene leuke baan te vinden waarvan jij gelukkig wordt. Als afsluiter ontvingen de deelnemers een certificaat zodat zij hun netwerk kunnen overtuigen van hun kwaliteiten.

De bonus:
Ja, daar zijn we zelf ook erg trots op! Deze jonge alumni lieten zo'n goede indruk achter dat ze direct werden voorgesteld in het netwerk van Two 'o Five waar meerdere relaties op zoek waren naar talentvol personeel. Grote namen, mooie bedrijven en met veel leuke doorgroeimogelijkheden. Komt goed meiden, wij weten wat jullie kunnen!

Bericht voor bedrijven:
Wil je als bedrijf ook bijdragen aan talentontwikkeling en samenwerken met onze afgestudeerden? Laat het ons weten, dan maken we er een mooie win-win van.

Samen op weg naar een leuke baan

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen