Submenu

Hart voor Design 2021 (het enige business event voor ontwerpers in Nederland)

12-07-2021
286 keer bekeken 0 reacties

Op donderdag 9 september is Monice Janson (oud studente Nimeto) één van de sprekers tijdens Hart voor Design, het business-fest voor professionele designers & beeldmakers. Ze geeft dan een presentatie en workshop over hoe je je plan omzet naar een ontwerp en realiseert.

Hart voor Design is een groeiend event binnen de grafische sector. Elk jaar vinden zij zichzelf opnieuw uit. Elke editie is beter, gekker en groter. Met z’n allen maken ze er een groot feest van waar herinneringen worden gemaakt, vriendschappen ontstaan en het grafische netwerk & kennis uitbreidt.

Een bruisende dag boordevol ontmoetingen. Mix dit met kennisdelen, creatieve inspiratie, netwerk en cultuur en je krijgt een unieke beleving. 

Hart voor Design breidt dit jaar uit: (veel !!) topsprekers, gecombineerd met waardevolle workshops en andere verrassingen.

Via de volgende link vind je meer info en reserveer je een

HÈT business-fest voor professional designers & beeldmakers (buro89.nl) 

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen