Submenu

Inspiratie gezocht!

28-06-2021
535 keer bekeken 0 reacties

Bij Creatieve Ruimtemakers gaan onze studenten vanaf september zelf hun onderwijs vormgeven. Leren van wat ze zelf interessant vinden. Maar om erachter te komen wat ze interessant vinden, hebben ze inspiratie nodig.

En daarom sturen we jou dit bericht. 
We zoeken mensen die inspiratie kunnen geven. Uit alle mogelijke hoeken van de school, uit de beroepspraktijk, het mag gaan over je hobby, je (levens)overtuiging, over de hele maatschappij.  Door jullie kunnen onze studenten ontdekken wat ze willen leren en de motivatie vinden om dat te gaan doen. 
 
Daarom vragen we of je mee wilt doen. Heb je tijd en zin om een inspiratiesessie te verzorgen? Dat kan een kort praatje zijn, maar het mag ook wat langer duren. Daar hebben we het nog wel over. 

Wil je ons een berichtje sturen? Dan zetten we je op de lijst en nemen we contact op. Vul dan svp onderstaande vragen in en stuur een mail naar abuunk@nimeto.nl 
 
Alvast dank namens onze studenten. 
 
Naam: 
Email: 
Telefoonnummer: 
Onderwerp van je sessie: 
Wat heb je nodig: 
Welke dagen/tijden beschikbaar: 
Overige vragen/opmerkingen: 
 
Namens Creatieve Ruimtemakers
Alfred Buunk
Kwartiermaker en Coach

#mbo #innovatief Anno-Nimeto Alumni

Afbeeldingen

Reageren

X (voorheen Twitter)

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen