Submenu

interieurimpact, Reduce, Rethink, Re-use

Rik Mulder 30-03-2023
123 keer bekeken 0 reacties

Wij zijn er voor nu en voor de toekomst. Gespecialiseerd in interieurbouw toegespitst op de circulaire economie. Wij realiseren duurzame interieurs die lang mee gaan, er mooi uit zien en een lage milieu impact hebben.

Voor het realiseren van een toekomstbestendig interieur is het noodzakelijk keten-overstijgend te denken. Door specialistische kennis over interieurontwerp, -bouw, projectmanagement en circulariteit zijn wij bekwaam samen te werken met alle benodigde disciplines. 

Wij werken samen met gerenommeerde interieurarchitecten, projectmanagers en interieurbouwers. Daarnaast krijgt Interieur Impact onafhankelijk advies van Len Blom, onder andere werkzaam als senior duurzaamheidsstrateeg bij ASN Bank. Zijn kennis en ervaring in milieukunde en duurzame bedrijfsvoering ondersteunt Interieur Impact bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Afbeeldingen

Reageren

Reacties

Anti spam controle *

We gebruiken CAPTCHA als controlemiddel om spam tegen te houden. Vink de checkbox aan om door te gaan. Mogelijk wordt er gevraagd om bepaalde afbeeldingen te selecteren.
 
Een momentje...

0  reacties

Cookie-instellingen