Submenu

Expertmeeting Vastgoedadviseur en Projectmanager

Willem Sevensma 19-04-2023
487 keer bekeken 0 reacties

Welke kennis is voor studenten essentieel en wat is mooi meegenomen? Daar dachten verschillende bedrijven en afdelingen met ons over mee. Van grote waarde want alleen zo zijn onze afstudeerders goed voorbereid op de arbeidsmarkt. Een avond met een prachtige opbrengst! Wil je ook meedenken? Dat kan!

De thema's die aan bod kwamen, waren Projectmanagement, Vastgoedadvies, Vastgoedeconomie en Projectvoorbereiding. Ieder bedrijf zit anders in elkaar en is anders georganiseerd. Wat doen bedrijven bijvoorbeeld zelf, wat verwachten zij van hun medewerkers en welke expertise huren zij liever in? Dat leverde mooie gesprekken en inzichten op. Er werd geschreven, geplakt en meegedacht én er waren elementen die weer terugkwamen op de lijst terwijl die een aantal jaar geleden als onnodig werden ervaren. Een logisch gevolg van een wereld die steeds in beweging is en waar de nieuwe generatie op moet leren inspelen. 

Een opvallende wens die vaker terugkwam was de vaardigheid om vragen te stellen en door te vragen. MBO'ers zijn doeners, gaan direct aan de slag. Dat is een mooie eigenschap, maar niet in alle gevallen de meest effectieve aanpak.

Ben je benieuwd naar andere reacties of wil je zelf een reactie delen? We horen het graag!

Afbeeldingen

Expertmeeting Vastgoedadviseur en Projectmanager

Cookie-instellingen