Gezocht: Commerciële stylisten voor stylingadvies tijdens tuindagen

16-12-2022
108 keer bekeken

Help jij de consument bij de inrichting van hun balkon, terras en/of tuin? Tijdens de tuindagen bij een bekende bouwmarkt mogen we weer adviezen geven over de buitenleefruimte. Een leuke klus voor elke stylist of interieurontwerper.

In maart vinden de tuinadviesdagen plaats en BNS Crisp levert hiervoor wederom de stylisten. Vorig jaar was onze pilot en dat is zowel de betreffende bouwmarkt als de deelnemende BNS Crisp-stylisten goed bevallen. Hoewel het voor velen in het begin even spannend was, omdat een tuin toch wat anders lijkt dan een interieur bleek het juist heel goed te werken. Wanneer je de tuin bekijkt als een extra leefruimte gelden hier eigenlijk dezelfde ‘regels’ als voor een binnen-interieur. En omdat de opdracht zich echt richt op de indeling van de tuin en de harde materialen is kennis van planten niet nodig.

Tijdens de tuinadviesdagen staan er op zaterdag 25 maart 2023 en zondag 26 maart 2023 interieur- en groenstylisten bij de verschillende vestigingen om advies te geven aan consumenten. Jij kunt een van deze adviseurs zijn.

Wij zijn op zoek naar jou!

Wij zijn voor deze dag op zoek naar (interieur)stylisten die klanten kunnen adviseren over verschillende indelingsopties voor de tuin, zodat de klant uiteindelijk met een professioneel stylingadvies de bouwmarkt verlaat. Uiteraard krijg je allerlei tools om je hierbij te helpen, en word je vooraf (digitaal) gebriefd.

Deze vacature is beschikbaar voor onze volledige leden met een goed portfolio op onze website. Zij kunnen zich direct aanmelden via de vacature achter de login. Ben je nog geen (volledig lid) lees dan hieronder verder.

Nog geen (volledig) lid?

Ben je nog geen lid of heb je op dit moment een studenten- of basislidmaatschap? Dit is een goed moment om voor een volledig lidmaatschap bij BNS Crisp te gaan. Naast dat we steeds vaker dergelijke commerciële opdrachten hebben (waarmee je in een dag je contributie hebt terugverdient) is BNS Crisp de brancheorganisatie voor stylisten en interieurontwerpers. We verbinden, ondersteunen en inspireren. Samen met verschillende ambassadeurs, vakgenoten en experts zorgen wij voor een interessante programmering om jou te inspireren en het vak verder te professionaliseren.

 KLIK hier voor meer informatie en voor het invullen van het formulier als je interesse hebt om meer over de mogelijkheden van het lidmaatschap en de vacature te horen. Een van onze collega’s zal dan contact met je opnemen om je vragen te beantwoorden.

 

 

Afbeeldingen

Cookie-instellingen