Nimeto CommunityHier werken (young) professionals en aanstormende talenten samen. Want samen kunnen we meer. Innovaties delen, bijscholen, feedback vragen, vacatures delen. Zomaar een greep uit de vele mogelijkheden. Iedereen die wil bijdragen, kan bijdragen. Graag zelfs! Meer informatie

Denk je mee over de wereld van Stand en decorbouw en Signmaking en Wayfinding over 10 jaar?

01-02-2023 57 keer bekeken 0 reacties

Wat zijn de ontwikkelingen, wat kunnen we voorspellen en wat vooral ook niet? Dat willen we samen met onze community onderzoeken. Makkelijker gezegd dan gedaan, maar er zijn manieren om het brein daarop voor te bereiden. 

๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Stel je voor, we zijn op zoek naar een vis. Niet de eerste vis, niet de 10de vis maar de 100ste vis is een vis die tot vernieuwing leidt. Daag je brein uit en ga op zoek naar verandering.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Ga je sparren met je omgeving? Laat dan vooral OMA thuis, niet Oordelen, geen Mening geven en geen Aannames doen. Want alleen vanuit het vrije brein komen je verder.
๐Ÿ‘‰๐Ÿผ Werk met drie horizonnen stretch je brein. Kijk eerst naar de toekomst over 1-2 jaar, dan van 3-5 jaar en als laatst ga je stretchen tot de max met een blik naar de toekomst over 5-10 jaar. Denken, denken en verder denken.

Een mooi proces!Denk je mee over de toekomst van onderwijs in de genoemde vakgebieden?  Heb je nog geen account? Dan nodigen we je van harte uit om je te registreren en mee te praten op het forum. 

๐Ÿ‘‡๐Ÿผ 

Cookie-instellingen