De Vertellers #3 - Een avond voor je oren

145 keer bekeken 0 reacties

Begin

22-05-2024 om 19:30

Einde

22-05-2024 om 22:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Vechtclub XL, Utrecht

De Vertellers is de netwerkavond voor Utrechtse mediamakers, met elke editie de focus op een ander thema. 22 mei wordt een audioavond, waarin digitaal ontwerper Hay Kranen en podcastmaker en sounddesigner Michiel van de Weerthof meer vertellen over hun werk.

Hay Kranen werkt aan de innovatieve audioproductie DRIFT (met Studio ZZZAP en VPRO Medialab) waar kunstmatige intelligentie en generatieve audiotechnieken een prikkelende luisterervaring oplevert. Hay neemt je mee in de cutting edge van werken met AI en geluid. De do's en don'ts, de verrassingen en de teleurstellingen.

Michiel van de Weerthof, podcastmaker extraordinaire en sound designer. Je kent hem waarschijnlijk van de podcast Kapotgeel en Van die dingen. Hij ontvouwt deze avond zijn meesterlijke technieken voor een immersieve luisterervaring. Kijk mee hoe hij de fijne kneepjes laat zien hoe geluid een wereld opent voor de luisteraar. Laat je oren versmelten met de geluidsgolven, en je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe ideeën voor je podcast of non-fictie productie.

De avond wordt afgesloten met een open mic en gesprek met aanwezigen. Tickets (7,50 euro) zijn online te koop!

Cookie-instellingen