De Utrechtse ICT Challenge

219 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-05-2024 om 16:00

Einde

23-05-2024 om 20:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Spoorwegmuseum Utrecht

Op donderdag 23 mei zal het Spoorwegmuseum in Utrecht het podium zijn voor een de Utrechtse ICT Challenge. Voor het tweede jaar op rij brengt dit evenement studenten van verschillende onderwijsinstellingen samen om in gemixte groepen te werken aan uitdagende digitale vraagstukken uit de praktijk.

De Gemeente Utrecht en de Politie zijn enkele van de opdrachtgevers die hun challenge zullen voorleggen aan de deelnemende studenten. Grafisch Lyceum Utrecht, ROC Midden Nederland, MBO Utrecht, Hogeschool Utrecht en natuurlijk NIMETO zijn vertegenwoordigd. Studenten van de opleiding Signmaking & Wayfinding – en eventueel andere geïnteresseerde studenten van NIMETO – zullen aanwezig zijn.

Deze dag belooft een mooie kans te zijn voor onze studenten om hun vaardigheden te testen, samen te werken in diverse teams en creatieve oplossingen te bedenken voor echte problemen. Het is een kans om te laten zien wat ze hebben geleerd en om te laten zien hoe onze onderwijsinstelling bijdraagt aan het oplossen van uitdagingen in de echte wereld.

Aan het einde van de dag zullen de studententeams hun ideeën in de vorm van digitale en/of fysieke prototypes presenteren aan een panel van opdrachtgevers.

Vanaf 16.00u laten deze Utrechtse ICT talenten op de expositie zien wat ze hebben bedacht! Via de site kun je je aanmelden als expo-bezoeker: https://www.u-ict.nl/

Volg ons ook op Instagram: https://www.instagram.com/u_ictchallenge/

Cookie-instellingen