Workshop projection mapping (GEWIJZIGDE DATUM)

355 keer bekeken 0 reacties

Begin

27-05-2024 om 14:30

Einde

27-05-2024 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Tijdens deze workshop leer je om met de beamer beeld uit te lijnen en precies passend te maken op een object. Dit doe je met het programma Isadora. In de Maakplaats van Nimeto zijn een aantal opstellingen van bijzonder gevormde objecten waar je jouw eigen filmpjes precies passend op gaat projecten.

Wat ga je leren 
Je leert de basis van hoe het programma Isadora werkt, hoe je zelf (film) beeldmateriaal kan inladen en en kunt bewerken zodat het precies past.  

Wanneer
Maandag 27 mei van 14.30 - 16.00 uur.

Door wie
Deze workshop wordt gegeven door Sterre Troostheide van DigiMaakplaats Nimeto.

Voor wie
Deze workshop is voor iedereen die meer wil weten van projection mapping en hoe je met digitale vormgeving de ruimte spectaculair kunt vullen. Voor deze workshop heb je geen voorkennis nodig.

Benodigdheden
Voor deze workshop heb je een laptop nodig met daarop het programma Isadora (graag verzoeken we je om een gratis versie vooraf te installeren aangezien dit wat tijd nodig heeft). Download link: https://troikatronix.com/get-it/ Download Isadora 3 (de bovenste optie onder het kopje downloads). Let op! Met de gratis versie van Isadora kun je de workshop volgen en een op maat gemaakt filmpje exporteren. Je kunt je Isadora bestand niet opslaan met de gratis versie. 

Locatie
Digimaakplaats van Nimeto, Smijerslaan 2 in Utrecht.

Kosten
Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden.

Aanmelden
Aanmelden kan via de aanmeldbutton. Wanneer je bent aangemeld, rekenen we op je komst! Maximaal 18 deelnemers.

aanmelden 

Cookie-instellingen