Keramiek workshop - Mok maken

144 keer bekeken 0 reacties

Begin

13-03-2024 om 10:30

Einde

13-03-2024 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Heb je altijd al eens professioneel met klei willen werken? Grijp dan nu je kans en ervaar hoe het is om met je handen van een bonk klei een mok te maken. We gebruiken hiervoor de techniek handvormen. Het aantal plekken is beperkt dus meld je snel aan, dan drink jij binnenkort thee uit je eigen mok.

Je leert hoe je klei moet voorbereiden, hoe je verschillende tools gebruikt, het ontwerpen en maken van een uniek ontwerp. Daarnaast ga je je mok ook glazuren/decoreren. Vervolgens moet je mok drogen en zal deze worden afgebakken in een keramiekoven. Na ongeveer 2 á 3 weken kan je jouw mok komen ophalen in de maakplaats.

Wanneer 
Woensdag 13 maart van 10.30 - 13.00 uur.

Door wie 
Deze workshop wordt gegeven door Keramiek expert Lynda Snel (https://www.instagram.com/bylyn.ceramics/).

Voor wie
Deze workshop is voor iedereen die de kunst van het keramieken wil leren. Voor deze workshop heb je geen voorkennis nodig. Je kunt gebruik maken van bestaande ideeën en kunt zelf een ontwerp bedenken.

Locatie
In de Maakplaats op Nimeto, Smijerslaan 2 in Utrecht.

Kosten 
De workshop is gratis voor studenten, andere deelnemers betalen 12,50 euro (deze kosten zijn inclusief de kosten voor klei en afbakken). Je kunt ter plaatse met een tikkie betalen.

Aanmelden 
Aanmelden kan via de aanmeldbutton. Wanneer je bent aangemeld, rekenen we op je komst! Maximaal 12 deelnemers. 

 AANMELDEN 

0  reacties

Cookie-instellingen