Groots Groenevent voor interieurprofessionals

68 keer bekeken 0 reacties

Begin

21-03-2024 om 12:00

Einde

21-03-2024 om 17:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

The Orchids Growers, Middenzwet 23, Wateringen

Het zat al langere tijd in het vat, maar eindelijk is het zover: een gezamenlijk event van groenplatform Bloemenbureau Holland en interieurprofessionalnetwerk BNS Crisp.

De eerste editie van het Groots Groenevent, dat op 21 maart wordt georganiseerd in de inspirerende en duurzame kwekerij van The Orchid Growers, gaat in op de thema’s duurzaamheid en levend groen en biedt interieur-, retail- en groenprofessionals direct toepasbare kennis en inspiratie voor een groenere (leef)omgeving! Er is op locatie heel veel te beleven. Denk aan een winkel met het grootste orchideeën aanbod in plant-pot combinaties van Nederland. Ook is er een kennis- en inspiratiecentrum, waar je meer leert over hun merk Mimesis en de zintuiglijke orchideeën lijn. Daarnaast leer je over de duidelijke aanpak van duurzaamheid, in het gehele productieproces door Ter Laak (The Orchid Growers).

Het Groots Groenevent duurt van 12.00 – 17.30 uur Het inhoudelijke programma start om 13.00 uur maar voor de liefhebbers wordt vanaf 12.00 uur allerlei gezond en vers lekkers uit de keuken van Sandra Kaag geserveerd. Bezoekers die hiervan willen genieten bestellen een ticket inclusief lunch. Voor degenen die pas vanaf de start van het programma aanwezig kunnen zijn, zijn er kaarten exclusief lunch verkrijgbaar.

De Keuken van Sandra.

Mis deze kans niet om jouw kennis te vergroten, contacten te leggen en deel uit te maken van de groeiende beweging van groenere en duurzamere interieurs. Boek daarom gelijk je ticket voor donderdag 21 maart 2024!

Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Cookie-instellingen