LIVE EVENT: Lifestyle & fashion trends SS2025

106 keer bekeken 0 reacties

Begin

12-01-2024 om 10:00

Einde

12-01-2024 om 12:30

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Artemis Academie Amsterdam

Kom kijken en luisteren naar onze nieuwe trendpresentatie 'FUTURE FORMULAS' voor spring | summer 2025 waarin design ons helpt de toenemende complexe wereld te begrijpen en vorm te geven.

Design als een manier om de wereld te begrijpen, we zagen het veelvuldig afgelopen designweek in Eindhoven ook wel getiteld ‘contextual design’; de verbondenheid én verhoudingen tussen culturele, sociale, ecologische en technologische realiteiten. Omdat de wereld niet zwart wit is en behoefte heeft aan gelaagdheid. Met deze nieuwe ideeën en inzichten opgedaan in Eindhoven, samen met ons doorlopend onderzoek naar consumenten-, design- en modetrends is deze trendpresentatie met nieuwe formules voor de toekomst tot stand gekomen. Om inzicht, ideeën en inspiratie te bieden voor iedereen in de creatieve sector op het gebied van design, mode, interieur, media, retail & marketing.

Naast een visualisatie en inzicht van de tijdgeest vertalen we consumenten trends naar 4 thema's met mode- en designinspiratie, materiaal- en kleurontwikkeling.

- Datum: vrijdag 12 januari 2024 van 10:00 - 12:30
- Locatie: Artemis Academie Amsterdam
- Inclusief netwerkgelegenheid
- Inclusief digitale handout (pantone tcx colors)

Koop hier je kaartje!

 

 

0  reacties

Cookie-instellingen