Dutch Design Week 2023

68 keer bekeken 0 reacties

Begin

21-10-2023 om 11:00

Einde

29-10-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Verspreid over zo’n 120 locaties door Eindhoven

Elk jaar in oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert dan werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Verspreid over zo’n 120 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Hoewel tijdens het evenement alle denkbare disciplines en aspecten van design aan bod komen, ligt de nadruk op experiment, vernieuwing en cross-overs. Bijzondere aandacht gaat jaarlijks uit naar werk en ontwikkeling van jong talent.

DDW concentreert zich op het ontwerp van de toekomst en de toekomst van ontwerp. We zien het als onze opgave te laten zien hoe ontwerpers wereldwijd vormgeven aan een positieve toekomst en om de positie en betekenis van Nederlandse ontwerpers daarbij te versterken.

Programma

Speur door het programma en trek je eigen plan. In het DDW Programma vind je alle designers die meedoen aan DDW. Zoek per dag, area, soort of discipline. Like de projecten door op het hartje te klikken en stel zo je eigen programma samen. Handig!

Tickets

DDW bezoeken? Voor de meeste locaties heb je een DDW ticket nodig. In de FAQ lees je meer over wat je met een DDW ticket kan.

Openingstijden

DDW is verdeeld in verschillende design areas. Per locatie gelden verschillende openingstijden, maar de meeste zijn dagelijks geopend van 11.00 - 18.00 uur. Verrassingen voorkomen? Check dan voorafgaand aan je bezoek per locatie of programmaonderdeel de openingstijden. Dan zit je zeker goed.

Programme narratives

Dutch Design Week introduceert dit jaar tien programmalijnen. Dit om de best mogelijke matches tussen de deelnemende ontwerpers en bezoekers vorm te geven. Om jou als bezoeker van DDW gemakkelijk de juiste richting te kunnen wijzen. Naar daar waar jouw interesse ligt. Lees hier meer informatie over de programmalijnen en de bijbehorende projecten.

 

Cookie-instellingen