EXPO REAL 2023

40 keer bekeken 0 reacties

Begin

04-10-2023 om 09:00

Einde

06-10-2023 om 16:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Trade Fair Center Messe Am Messesee 2, 81829 München

EXPO REAL is DE ontmoetingsplaats voor de internationale vastgoedsector. Sinds 1998 organiseert EXPO REAL elk jaar in oktober drie dagen lang de hele vastgoedsector.

EXPO REAL kende een geweldige terugkeer na de crisis: het aantal bezoekers steeg met 60% ten opzichte van de vorige editie. In 2023 keert de beurs terug met een indrukwekkend aanbod van de nieuwste vastgoedconcepten en -ontwikkeling, financiering en realisatie, marketing, exploitatie en gebruik, en meer. Elke editie van EXPO REAL trekt bezoekers en exposanten van hoge kwaliteit uit een breed spectrum van gerelateerde branches, waaronder beleggen, financiën, ontwikkeling, dienstverleners, locatie-exploitanten, media, verenigingen en anderen. De beursvloer biedt een ideaal kader voor efficiënte netwerking tussen dienstverleners en vastgoedbedrijven.

Tijdens de conferentie van EXPO REAL wordt real-time informatie verspreid over ESG, klimaatbescherming, betaalbare huisvesting en rentebeleid. Twee afzonderlijke forumgebieden - het PLANNING & PARTNERSHIP FORUM en het DISCUSSION & NETWORKING FORUM zullen respectievelijk het publiek, individuele activaklassen en deskundigen uit de sector aanbieden.

De concurrentie voor hotels in de buurt van Messe München tijdens de beursdata zal waarschijnlijk hevig zijn vanwege de hoge verwachte deelname aan EXPO REAL 2023. Daarom adviseert ExpoBeds u om vroeg te beginnen met plannen. Maak gebruik van de ruime selectie van accommodaties die onze reisagenten exclusief voor beursdeelnemers hebben gecontracteerd tegen gereduceerde tarieven. Vul onderstaand formulier in, of neem contact met ons op met informatie over uw groepsgrootte, locatievoorkeuren en budget om uw gratis EXPO REAL 2023 hotelaanbieding op maat te ontvangen.

Wie kunt u daar ontmoeten

EXPO REAL biedt toegang tot het volledige spectrum van de vastgoedsector op één plaats. Vastgoedontwikkelaars, investeerders en exploitanten, dienstverleners voor de sector, verwante verenigingen en onderwijsinstellingen, alsook leden van de media ontmoeten elkaar tijdens de drie dagen van de expo. Dit is de perfecte plek om in contact te komen met professionals uit belangrijke economische regio's in Duitsland en daarbuiten om leads en informatie te verzamelen over de hele levenscyclus van vastgoed.

Wat maakt het speciaal?

EXPO REAL omvat 4 vastgoedgerelateerde gebieden - Hotel, Innovatie, Logistiek en Retail. De onlangs geïntroduceerde Innovation richt zich op de uitdagingen en kansen die de digitale transformatie van de vastgoedsector met zich meebrengt. Slimme en digitale oplossingen, big data en betaalbare huisvesting behoren tot de aandachtspunten. Deze zullen ook tijdens EXPO REAL 2023 worden verkend, aangezien hun rol in de vastgoedsector alleen maar zal toenemen. Deze trends zorgen bij elke nieuwe EXPO REAL-editie voor de aanwezigheid van meer startende bedrijven.

Bekijk hier het programma

 

Koop hier je tickets

Cookie-instellingen