Business Tuesday, VT wonen & design beurs

76 keer bekeken 0 reacties

Begin

03-10-2023 om 10:30

Einde

03-10-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

EXPO Greater Amsterdam, Stelling 1, Vijfhuizen

BUSINESS TUESDAY IS TERUG! Op dinsdag 3 oktober 2023 organiseert het team van de vt wonen&design beurs BUSINESS TUESDAY. Een exclusieve dag voor de ambitieuze interieurprofessional in samenwerking met De Interieur Club en Marie-Gon.

Ben jij op zoek naar écht bruikbare handvatten om je interieurbedrijf vorm te geven, waardevolle lessen van rolmodellen, wil je je netwerk uitbreiden en inspiratie op doen op de beurs? Tijdens Business Tuesday bieden we je dit én meer.

Over BUSINESS TUESDAY

Jij kan op de eerste dag van de vt wonen&design beurs andere ondernemers uit de interieur- en designbranche ontmoeten voor een prikkelend programma bestaande uit een Live Talk met Marcel Wanders, power-up panels, keynote speakers, een business netwerklunch en rondleidingen volgen over de vt wonen&design beurs door de ogen van verschillende experts!

Inspiratie voor interieurprofessionals

Ben jij interieur- of designprofessional op zoek naar verdieping voor je bedrijf of vakkennis? Ben je bijvoorbeeld stylist, ontwerper of productontwikkelaar? Werk je bij een woonbedrijf of ben je ondernemer in de interieurbranche? Dan is BUSINESS TUESDAY er voor jou!

PROGRAMMA 

 

Get your tickets

Een ticket kost voor early birds nu maar 54 euro, exclusief btw. (Binnenkort wordt dit 64 euro, ex. btw). Wees er snel bij; het aantal plekken is beperkt en we verwachten dat dit evenement snel is uitverkocht. En OP = OP.

- Boek je tickets snel hier -

Let op: gebruik de code BUSINESSTUESDAY23 om businesstickets te bestellen. De factuur van je aankoop wordt met de tickets meegestuurd.

 

Cookie-instellingen