Event Creëer Circulaire

56 keer bekeken 0 reacties

Begin

08-06-2023 om 09:30

Einde

08-06-2023 om 13:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

BROEINEST, Schaverijstraat 9E, 3534 AS Utrecht

Waarom dit gratis Broeinest event? Om aandacht te vragen voor het realiseren van circulaire ontwerpen. Om te inspireren en om te verbinden met potentiële nieuwe partners, zodat jij straks een duurzaam en circulair interieurontwerp kan maken.

Dit Broeinest Event is een logisch vervolg op het eerdere event ‘Concreet Circulair’ bij Broeinest RDAM. Vanuit de ontwerpfase en keuzes die hierin gemaakt worden de stap zetten naar de realisatie fase. Want hoe circulair je ontwerp ook is er komen altijd uitdagingen kijken zodra het ontwerp gemaakt dient te worden.

Tijdens dit event wordt er ingezoomd op lijmen & verbindingen en de bewerking & verwerking van materialen. Een open en eerlijk gesprek, waarin zowel de kansen als de uitdagingen in de toekomst van het circulaire maken worden besproken.

Tijdens de Best Practices Fair staan  Baars & BloemhoffHäfele,The Good Plastic Company, en 2tec2 voor je klaar om je bij te praten over hun circulaire materialen en producten.

Programma

  • 09:30 – Ontvangst met koffie of thee en iets lekkers
  • 09.55 – Welkom bij Broeinest. Door Youri van Lingen, Broeinest UTR
  • 10:00 – Spreker 1: The New Makers, circulair ontwikkelaars op verschillende schaalniveaus; van stoel tot stad!
  • 10:30 – Spreker 2: Eva Nijeboer Sustainabillity Expert Gielissen over het realiseren van duurzame en circulaire interieur projecten.
  • 11.00 –  Best Practices Pitches & fair met Broeinest Partners
  • 12:00 – Spreker 3: Sasha Bloemhoff, Niaga over hoe zij als materiaal liefhebbers producten herontwerpen in het belang van circulariteit!
  • 12.45 – Einde, je gaat de deur uit met een enorme bak informatie om direct toe te passen in je volgende interieurproject

INFORMATIE
Datum: 8 juni 2023 
Tijd: 9:30 tot 13:00
Gratis deelname schrijf je in via deze link

Cookie-instellingen