Het festival voor de interieurprofessional!

40 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-06-2023 om 09:30

Einde

23-06-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Buitenplaats Netl, Leemringweg 19, Kraggenburg

Een dag vol inspiratie, creativiteit en gezelligheid. Na een succesvolle Festival Interieur in 2022 zijn we enthousiast om dit jaar een nieuwe editie te organiseren.

Ben jij een interieurprofessional die op zoek is naar nieuwe ideeën, trends en inzichten? Dan is dit evenement voor jou! Verwacht een boeiend programma met inspirerende lezingen, praktische workshops en volop mogelijkheden om te netwerken met andere interieurprofessionals. Of je nu een ervaren ontwerper bent of een nieuwkomer in de branche, dit festival is dé plek om jezelf te laten inspireren, je kennis te vergroten en je creativiteit te laten stromen.

Dus markeer de datum in je agenda en bereid je voor op een dag vol inspiratie op Hét Festival voor de Interieurprofessional!

Zien we je op 23 juni?

Het programma

We starten om 09.30 uur met de inloop en sluiten de dag om 18.00 uur af.
Met behoorlijk wat trots delen we de eerste toppers.
Check onze speciale Festival Interieur website voor wie onze eerste sprekers zijn.
Onze sprekers trekken je uit je dagelijkse beslommeringen en nemen we je mee op een inspirerende ontdekkingsreis in de wereld van kleur, levend groen, interieur, trends, ondernemerschap, nieuwe woonvormen, designers en kunst. De komende weken lichten steeds verder een tipje van het dagprogramma op. Much more to come!

BNS Crisp leden
De ticketprijs voor dit event is €125,- ex. BTW. Vanaf nu kan je je aanmelden met een speciale EARLY BIRD prijs voor maar €25,- ex. BTW

Partners en Niet leden
De ticketprijs voor dit event is €125,- ex. BTW. Vanaf nu kan je je aanmelden met een speciale EARLY BIRD prijs voor maar €95,- ex. BTW
Nog geen lid van BNS Crisp? Ook dan verwelkomen we jou als interieurprofessional graag op 23 juni.

MELD JE DIRECT AAN

Cookie-instellingen