Renovatie Transformatie

165 keer bekeken 0 reacties

Begin

23-05-2023 om 10:00

Einde

25-05-2023 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Brabanthallen, Diezekade 2 5222 AK Den Bosch

Renovatie & Transformatie is slechts toegankelijk voor professionals en interessant vanwege haar marktconforme afspiegeling op de vloer en omdat zich een relevante kennisprogrammering afspeelt.

Toegang, ook tot de gelijktijdige beurzen MONUMENT en HOUTBOUW, is gratis bij tijdige voorregistratie.

Bent u aannemer, installateur, adviseur, architect, interieurbouwer, calculator, werkvoorbereider, gebouwbeheerder, energie-expert of uitvoerder? Werkt u voor een schilders- of onderhoudsbedrijf, corporatie, VvE of overheidsinstantie? En bent u betrokken bij renovatie en/of transformatie Dan is dit hét event voor u.

Gelijktijdig met MONUMENT en HOUTBOUW

Renovatie & Transformatie 2023 wordt gelijktijdig en op dezelfde locatie gehouden als de vakbeurzen MONUMENT en HOUTBOUW, die gaan over beheer en onderhoud van monumentaal vastgoed en over de toepassing van hout in de bouw. Bezoekt u Renovatie & Transformatie, dan heeft u ook gratis toegang tot MONUMENT en HOUTBOUW

Gratis toegang bij tijdige voorregistratie

Bezoeken is gratis voor professionals bij tijdige online voorregistratie. De voorregistratie begint op dinsdag 28 maart en loopt tot en met maandag 22 mei. Een kaartje aan de deur kost € 30,- incl. BTW.

Tickets regelen (gratis)

Renovatie & transformatie 2023

 

Cookie-instellingen